Doprava nad 2.000 Kč zdarma

KOLIMAX Rendlík s rukojetí CERAMMAX PRO COMFORT s poklicí, průměr 18cm, objem 2.0l, keramický povrch černý granit

Kód: 145635
1 339 Kč
ihned k dodání

Nerezový rendlík CERAMMAX PRO COMFORT Ø 18 cm, obj. 2 l s černošedým keramickým povrchem a s rukojetí kombinuje českou řemeslnou poctivost a špičkové švýcarské technologie. Dlouhá životnost, vysoká odolnost a excelentní materiály nadchnou náročné kuchaře. Vyzkoušejte také rendlík CERAMMAX PRO COMFORT Ø 26 cm, obj. 4.5 l s dvěma úchyty.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rendlík s nepřilnavým vnitřním černošedým povrchem vyztuženým keramickými částicemi prémiového švýcarského výrobce ILAG vydrží zátěž častého a intenzivního používání a vyznačuje se dlouhodobou odolností. Nádobí má robustní tělo a přidaná keramická výztuha povrchu zvyšuje vysokou povrchovou rezistenci

Akumulační sendvičové dno A-THERM INDUCTION spoří energii při vaření a po celou dobu životnosti rendlíku garantujeme jeho rovinnou stabilitu pro bezztrátový přenos tepla. 

Rendlík včetně poklice z pevného temperovaného skla můžete použít v troubě až do 150 °C. Skleněná poklice s parním ventilem pro odvod páry je opatřena konstrukčně důmyslnými drážkami, jimiž odtéká voda po mytí. Rendlík je namísto dvou úchytu opatřen ergonomickou plastovou rukojetí a výborně se s ním během vaření manipuluje. Tepelné mosty jsou přerušeny a proto nádobí během používání nepálí. 

Rendlík má navíc široký odlévací okraj pro snadnou manipulaci s obsahem bez ukapávání a zašpinění nádoby. Okraj je keramickým povrchem chráněn před poškozením od poklice a náčiní.

  • Vhodné pro všechny typy sporáků (indukční, plynové, elektrické a sklokeramické).
  • Odolný švýcarský povlak s keramickou výztuhou.
  • Možnost použití v troubě až do 150 °C.
  • Široké odlévací okraje s ochranou. 
  • Prodloužená záruka 5 let.

V nabídce najdete také hrnec CERAMMAX PRO COMFORT Ø 26 cm, obj. 8 l.

Návod k používání

Doplňkové parametry

Kategorie: černý granit
Záruka: 60 měsíců
Hmotnost: 1.08 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Financováno EU