HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Super rychlé dodání. Fakturovali dokonce v neděli :)
Nádobí je skvělé a má absolutně rovné dno což je pro indukci opravdu důležité a u jiných výrobců opomíjené.

5. prosince 2018, Ověřený zákazník 

rychlé dodání objednávky

5. prosince 2018, Ověřený zákazník 

Slušné jednání, omluvili se za malé zpoždění

5. prosince 2018, Ověřený zákazník 

4. prosince 2018, Ověřený zákazník 

Rychlé vyřízení objednávky.

3. prosince 2018, Ověřený zákazník 

V pátek ráno obědnáno a odpoledne ho převzala pošta.

3. prosince 2018, Ověřený zákazník 

Koupi jsem několikrát konzultovala a paní na lince velice ochotně poradila a vše zjistila. Zboží dorazilo velice rychle a v pořádku. Přesně podle tel. dohody.Jsem velmi spokojena.

3. prosince 2018, Ověřený zákazník 

2. prosince 2018, Ověřený zákazník 

Vstřícný k zákazníkům.

2. prosince 2018, Ověřený zákazník 

2. prosince 2018, Ověřený zákazník 

Doporučuji

30. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

30. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

Co si objednáte to dostanete a rychle.

29. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

Nevím, je to dárek

29. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

28. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

20. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

Velmi rychle dodání. Objednáno a ten samý den expedováno. Druhý den zboží dorazilo v pořádku. Obchod doporučuji.

19. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

V Kolimaxu jsem nakupoval již mnohokrát a vždy 100% OK.
Kéž by tak fungovaly i ostatní.
Nádobí od Kolimaxu je skutečně kvalitní, používáme ho již desítky let.

18. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

velice kvalitní nádobí,mám tuto značku už spoustu let bez sebemenších problémů a kazů

15. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

Rychlost

15. listopadu 2018, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Hodnocení zákazníků

korektní průběh objednávky, dodání , jak slíbeno

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Objednala jsem si sadu hrnců,hrnce jsou nádherné a dobře se v nich vaří.Objednala jsem si je 25.12. ,ale jelikož byli svátky tak dorazili... více

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace