HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

13. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

12. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

10. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

Výborná komunikace, byli ochotni vyměnit dárek zdarma, který mi nevyhovoval. (za dražší bez doplatku). Kvalitní zboží.

10. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

Rychlost doručení,nemám žádné výtky

9. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

kvalitní česká výroba

9. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

Zkušenost s obchodem je výborná, objednávka vyřízena v rekordním čase, zboží skvělé kvality. Jsem s ním maximálně spokojená.

8. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

Nakupoval jsem zde poprvé,ale objednávka byla vyřízená bez problémů

8. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

rychlé dodání, dobrá pověst, budu používat na indukci. Doporučuji.

8. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

7. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

Hezky zabalené

5. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

Nádobí Kolimax je špičkové. Zboží dorazilo v perfektním stavu, luxusně zabalené. První zkušenosti z vaření 1+.

5. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

1. listopadu 2018, Ověřený zákazník 

Rychlost super zboží vynikající můžu jen doporučit

31. října 2018, Ověřený zákazník 

26. října 2018, Ověřený zákazník 

Perfektní shop s perfektní kvalitou zboží, česká výroba, doprava

25. října 2018, Ověřený zákazník 

25. října 2018, Ověřený zákazník 

25. října 2018, Ověřený zákazník 

rychle, kvalitně zabalené

18. října 2018, Ověřený zákazník 

Obchod je skvělý,
objednáte a velmi rychle zboží dorazí v pořádku,
jsme velmi spokojeni, doporučujeme .

17. října 2018, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Hodnocení zákazníků

korektní průběh objednávky, dodání , jak slíbeno

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Objednala jsem si sadu hrnců,hrnce jsou nádherné a dobře se v nich vaří.Objednala jsem si je 25.12. ,ale jelikož byli svátky tak dorazili... více

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace