HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Hrnce jsou skvělé, jednoznačně doporučuji.

16. října 2018, Ověřený zákazník 

přehledné stránky, rychlé vyřízení objednávky

13. října 2018, Ověřený zákazník 

Kupovali jsem zde už víckrát a jsem spokojena.

13. října 2018, Ověřený zákazník 

Zakoupila jsem si sadu hrnců Kolimax professional. Ikdyž zboží došlo perfektně zabaleno, dvě pokličky byly pokřiveny. Posláno na reklamaci. Reklamace obratem vyřízena.

9. října 2018, Ověřený zákazník 

Kvalitní a vstřícné jednání ,veliká společnost s dodáním zboží,zboží je opravdu velmi kvalitní.

8. října 2018, Ověřený zákazník 

Český produkt, kvalita je profesionální, komunikace s obchodem perfektní.

7. října 2018, Ověřený zákazník 

Kvalitní české nádobí. Perfektně zabalené. Rychlá dodávka. Jednou i přibalena slevová poukázka na nákup v jiném e-shopu.

5. října 2018, Ověřený zákazník 

30. září 2018, Ověřený zákazník 

27. září 2018, Ověřený zákazník 

rychlost dodání, dobře zabalené,

26. září 2018, Ověřený zákazník 

vse ok

26. září 2018, Ověřený zákazník 

25. září 2018, Ověřený zákazník 

Škoda, že za roky vylepšování tato firma nevylepšila to, že horní koule na poklici je stále horká. Doufala jsem, že když jsou koule tak nezvykle veliké, bude uvnitř něco, co kovu nedovolí pálit. Bohužel, stále je třeba brát chňapku.

23. září 2018, Ověřený zákazník 

Obchod, komunikace, rychlost - výborný. Bohužel se v některých kastrolech hned po prvním vaření objevilo duhové zbarvení dna a v jednom dokonce skrvny. U nádobí, které měla manželka dosud (17 let !) se toto nikdy nestalo. Ale věříme, že na kvalitu surovin a vaření to nemá vliv...

22. září 2018, Ověřený zákazník 

V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé, ale byli velice ochotní a měli rychlé dodání.

22. září 2018, Ověřený zákazník 

Skvěle zabaleno, doručeno a hlavně funguje. Skvělé zpracování.

21. září 2018, Ověřený zákazník 

Již několikátý nákup a vždy spokojenost (nevěsta taky).

17. září 2018, Ověřený zákazník 

16. září 2018, Ověřený zákazník 

Mohu nakoupit z pohodlí domova a zboží je dodáno perfektně zabalené a nepoškozené.

14. září 2018, Ověřený zákazník 

Objednávala jsem dva hrnce a bohužel jeden už jsem měla doma, tak jsem ho poslala zpět a čekala na vrácení peněz. Vše proběhlo rychle a bez problémů.

11. září 2018, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Hodnocení zákazníků

korektní průběh objednávky, dodání , jak slíbeno

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Objednala jsem si sadu hrnců,hrnce jsou nádherné a dobře se v nich vaří.Objednala jsem si je 25.12. ,ale jelikož byli svátky tak dorazili... více

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace