HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

27. srpna 2018, Ověřený zákazník 

22. srpna 2018, Ověřený zákazník 

velmi kvalitní zboží, investice se vyplatí

21. srpna 2018, Ověřený zákazník 

Kvalitní služby i hrnec s pokličkou

17. srpna 2018, Ověřený zákazník 

10. srpna 2018, Ověřený zákazník 

7. srpna 2018, Ověřený zákazník 

6. srpna 2018, Ověřený zákazník 

6. srpna 2018, Ověřený zákazník 

Vynikající obchod, vynikající zboží. Opakovaně velká spokojenost. Vždy dokonale zabaleno proti poškození. Rychlost, serioznost. Všem vřele doporučuji.

5. srpna 2018, Ověřený zákazník 

2. srpna 2018, Ověřený zákazník 

Myslete na životní prostředí a šetřete papírem a obaly. Kolem hrnců bylo hrozně moc odpadu.

25. července 2018, Ověřený zákazník 

Od objednávky do doručení perfektní komunikace a opravdu rychlé a bezproblémové doručení. Naprostá spokojenost.

24. července 2018, Ověřený zákazník 

skvělý obchod

22. července 2018, Ověřený zákazník 

Okamžitá reakce na objednávku, zboží odesláno obratem. Český výrobce a (zatím( pozitivní zkušenost s výrobkem

21. července 2018, Ověřený zákazník 

Líbí se mi české zboží, obchod je rychlý a přesný. Bez obav platím také zboží na klasickou fakturu a ne na dobírku, která je dražší, protože je zboží vždy přesně dodáno. Děkuji a ať se daří!

19. července 2018, Ověřený zákazník 

*****

17. července 2018, Ověřený zákazník 

Okamžitá reakce na moji objednávku, nádobí perfektně zabalené,
hned vyexpedované. V úterý večer objednáno, ve středu již na cestě.
Dodáno v pondělí, to ale jen proto, že čtvtek a pátek byl státní svátek.
Profíci!!!!!! Mohu jen doporučit.

14. července 2018, Ověřený zákazník 

první pokus a vše opravdu skvělé,doporučuji

14. července 2018, Ověřený zákazník 

9. července 2018, Ověřený zákazník 

Před 10 lety jsem si zakoupili nádobí od firmy Kolimax a jsme s ním maximálně spokojeni. Velká pánev se již poškodila, proto jsme koupili novou pánev FLONAX STANDARD s nepřilnavým povrchem šedý GRANITEC, která má již podstatně lepší vnitřní úpravu. Je perfektní.

4. července 2018, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Hodnocení zákazníků

korektní průběh objednávky, dodání , jak slíbeno

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Objednala jsem si sadu hrnců,hrnce jsou nádherné a dobře se v nich vaří.Objednala jsem si je 25.12. ,ale jelikož byli svátky tak dorazili... více

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace