HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

rychlost dodání, dobře zabalené,

26. září 2018, Ověřený zákazník 

vse ok

26. září 2018, Ověřený zákazník 

25. září 2018, Ověřený zákazník 

Škoda, že za roky vylepšování tato firma nevylepšila to, že horní koule na poklici je stále horká. Doufala jsem, že když jsou koule tak nezvykle veliké, bude uvnitř něco, co kovu nedovolí pálit. Bohužel, stále je třeba brát chňapku.

23. září 2018, Ověřený zákazník 

Obchod, komunikace, rychlost - výborný. Bohužel se v některých kastrolech hned po prvním vaření objevilo duhové zbarvení dna a v jednom dokonce skrvny. U nádobí, které měla manželka dosud (17 let !) se toto nikdy nestalo. Ale věříme, že na kvalitu surovin a vaření to nemá vliv...

22. září 2018, Ověřený zákazník 

V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé, ale byli velice ochotní a měli rychlé dodání.

22. září 2018, Ověřený zákazník 

Skvěle zabaleno, doručeno a hlavně funguje. Skvělé zpracování.

21. září 2018, Ověřený zákazník 

Již několikátý nákup a vždy spokojenost (nevěsta taky).

17. září 2018, Ověřený zákazník 

16. září 2018, Ověřený zákazník 

Mohu nakoupit z pohodlí domova a zboží je dodáno perfektně zabalené a nepoškozené.

14. září 2018, Ověřený zákazník 

Objednávala jsem dva hrnce a bohužel jeden už jsem měla doma, tak jsem ho poslala zpět a čekala na vrácení peněz. Vše proběhlo rychle a bez problémů.

11. září 2018, Ověřený zákazník 

27. srpna 2018, Ověřený zákazník 

22. srpna 2018, Ověřený zákazník 

velmi kvalitní zboží, investice se vyplatí

21. srpna 2018, Ověřený zákazník 

Kvalitní služby i hrnec s pokličkou

17. srpna 2018, Ověřený zákazník 

10. srpna 2018, Ověřený zákazník 

7. srpna 2018, Ověřený zákazník 

6. srpna 2018, Ověřený zákazník 

6. srpna 2018, Ověřený zákazník 

Vynikající obchod, vynikající zboží. Opakovaně velká spokojenost. Vždy dokonale zabaleno proti poškození. Rychlost, serioznost. Všem vřele doporučuji.

5. srpna 2018, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Hodnocení zákazníků

vždy výborné služby, max. spokojenost

23. března 2019, Ověřený zákazník 

21. března 2019, Ověřený zákazník 

S doručením i se zbožím jsem velmi spokojená.
Určitě si ještě budu objednávat další zboží.
(Škoda jen , že nejsou malé kastrolky o obsahu 0,5 ) ... více

20. března 2019, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace