HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

2. srpna 2018, Ověřený zákazník 

Myslete na životní prostředí a šetřete papírem a obaly. Kolem hrnců bylo hrozně moc odpadu.

25. července 2018, Ověřený zákazník 

Od objednávky do doručení perfektní komunikace a opravdu rychlé a bezproblémové doručení. Naprostá spokojenost.

24. července 2018, Ověřený zákazník 

skvělý obchod

22. července 2018, Ověřený zákazník 

Okamžitá reakce na objednávku, zboží odesláno obratem. Český výrobce a (zatím( pozitivní zkušenost s výrobkem

21. července 2018, Ověřený zákazník 

Líbí se mi české zboží, obchod je rychlý a přesný. Bez obav platím také zboží na klasickou fakturu a ne na dobírku, která je dražší, protože je zboží vždy přesně dodáno. Děkuji a ať se daří!

19. července 2018, Ověřený zákazník 

*****

17. července 2018, Ověřený zákazník 

Okamžitá reakce na moji objednávku, nádobí perfektně zabalené,
hned vyexpedované. V úterý večer objednáno, ve středu již na cestě.
Dodáno v pondělí, to ale jen proto, že čtvtek a pátek byl státní svátek.
Profíci!!!!!! Mohu jen doporučit.

14. července 2018, Ověřený zákazník 

první pokus a vše opravdu skvělé,doporučuji

14. července 2018, Ověřený zákazník 

9. července 2018, Ověřený zákazník 

Před 10 lety jsem si zakoupili nádobí od firmy Kolimax a jsme s ním maximálně spokojeni. Velká pánev se již poškodila, proto jsme koupili novou pánev FLONAX STANDARD s nepřilnavým povrchem šedý GRANITEC, která má již podstatně lepší vnitřní úpravu. Je perfektní.

4. července 2018, Ověřený zákazník 

Obchod funguje velmi dobře, jsem spokojena

3. července 2018, Ověřený zákazník 

Profesionální milý přístup, precizní a rychlé jednání

26. června 2018, Ověřený zákazník 

Jednání rychlé ,po objednávce 2.den již expedováno.

25. června 2018, Ověřený zákazník 

Asso, Hradec Králové

25. června 2018, Ověřený zákazník 

nakupovala jsem již několikrát a jsem spokojena

25. června 2018, Ověřený zákazník 

19. června 2018, Ověřený zákazník 

Od nedělní objednávky do středečního doručení perfektní komunikace a opravdu rychlé a bezproblémové doručení.

15. června 2018, Ověřený zákazník 

v neděli objednáno, v uterý doručeno a bez poplatků za dopravu a dobírku

14. června 2018, Ověřený zákazník 

13. června 2018, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Hodnocení zákazníků

vždy výborné služby, max. spokojenost

23. března 2019, Ověřený zákazník 

21. března 2019, Ověřený zákazník 

S doručením i se zbožím jsem velmi spokojená.
Určitě si ještě budu objednávat další zboží.
(Škoda jen , že nejsou malé kastrolky o obsahu 0,5 ) ... více

20. března 2019, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace