HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Český produkt, kvalita je profesionální, komunikace s obchodem perfektní.

7. října 2018, Ověřený zákazník 

Kvalitní české nádobí. Perfektně zabalené. Rychlá dodávka. Jednou i přibalena slevová poukázka na nákup v jiném e-shopu.

5. října 2018, Ověřený zákazník 

30. září 2018, Ověřený zákazník 

27. září 2018, Ověřený zákazník 

rychlost dodání, dobře zabalené,

26. září 2018, Ověřený zákazník 

vse ok

26. září 2018, Ověřený zákazník 

25. září 2018, Ověřený zákazník 

Škoda, že za roky vylepšování tato firma nevylepšila to, že horní koule na poklici je stále horká. Doufala jsem, že když jsou koule tak nezvykle veliké, bude uvnitř něco, co kovu nedovolí pálit. Bohužel, stále je třeba brát chňapku.

23. září 2018, Ověřený zákazník 

Obchod, komunikace, rychlost - výborný. Bohužel se v některých kastrolech hned po prvním vaření objevilo duhové zbarvení dna a v jednom dokonce skrvny. U nádobí, které měla manželka dosud (17 let !) se toto nikdy nestalo. Ale věříme, že na kvalitu surovin a vaření to nemá vliv...

22. září 2018, Ověřený zákazník 

V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé, ale byli velice ochotní a měli rychlé dodání.

22. září 2018, Ověřený zákazník 

Skvěle zabaleno, doručeno a hlavně funguje. Skvělé zpracování.

21. září 2018, Ověřený zákazník 

Již několikátý nákup a vždy spokojenost (nevěsta taky).

17. září 2018, Ověřený zákazník 

16. září 2018, Ověřený zákazník 

Mohu nakoupit z pohodlí domova a zboží je dodáno perfektně zabalené a nepoškozené.

14. září 2018, Ověřený zákazník 

Objednávala jsem dva hrnce a bohužel jeden už jsem měla doma, tak jsem ho poslala zpět a čekala na vrácení peněz. Vše proběhlo rychle a bez problémů.

11. září 2018, Ověřený zákazník 

27. srpna 2018, Ověřený zákazník 

22. srpna 2018, Ověřený zákazník 

velmi kvalitní zboží, investice se vyplatí

21. srpna 2018, Ověřený zákazník 

Kvalitní služby i hrnec s pokličkou

17. srpna 2018, Ověřený zákazník 

10. srpna 2018, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Hodnocení zákazníků

Vše proběhlo velice rychle a zboží bylo doručeno v pořádku.

10. července 2019, Ověřený zákazník 

8. července 2019, Ověřený zákazník 

rychle, kvalitně, přehledně

6. července 2019, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace