Doprava nad 2.000 Kč zdarma

KOLIMAX Rendlík PROFESSIONAL s poklicí, průměr 26cm, objem 4.5l, (II. jakost)

Kód: 260102
Tip
1 303 Kč
ihned k dodání

Stylový rendlík II. jakosti PROFESSIONAL Ø 26 cm, obj. 4.5 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc. Vyzkoušejte také rendlík PROFESSIONAL Ø 15 cm, obj. 1 l.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Každý vyrobený kus nádobí Kolimax pečlivě individuálně kontrolujeme. Výrobky, které nesplňují náročná kritéria pro I. jakost zařazujeme do II. jakosti. Většinou se jedná o drobné oděrky či poškrábání. Vady jsou pouze vzhledové a nemají žádný vliv na funkčnost. Díky tomu můžete koupit nádobí II. jakosti se zajímavou slevou. Na toto nádobí poskytujeme stejnou záruku jako na nádobí I. jakosti.

Řada PROFESSIONAL snoubí dva nadčasové materiály: nerezovou ocel a sklo. Krásné celokovové úchyty padnou do ruky a leštěný povrch nádobí nenuceně doplňuje broušená spodní část. Tento rendlík propojuje glanc a mimořádnou kvalitu díky použitému materiálu a dokonalému řemeslnému zpracování

Rendlík je vyroben z nerezové potravinářské oceli CrNi18/10 pro 100% zdravotní nezávadnost z pevného plechu tloušťky 0,8 mm. Akumulační sendvičové dno A-THERM INDUCTION spoří energii při vaření a po celou dobu životnosti rendlíku garantujeme jeho rovinnou stabilitu pro bezztrátový přenos tepla

Skleněná poklice je vyrobena z pevného bezpečnostního temperovaného skla. Navíc je opatřena parním ventilem pro snadný odvod páry během úpravy pokrmů. Rendlík včetně poklice můžete použít v troubě až do 300 °C.

Celokovové úchyty rendlíku i poklice mají přerušené tepelné mosty a při použití na sporáku nepálí. Nádoba má široký odlévací okraj pro snadnou manipulaci s obsahem bez ukapávání a zašpinění nádoby. Pro komfortní údržbu a pohodlné vaření je vnitřní povrch rendlíku 3x jemně broušený. Vnější povrch je vyleštěný do zrcadlového lesku.

  • Vhodné pro všechny typy sporáků (indukční, plynové, elektrické a sklokeramické).
  • Vnitřní značení litráže pro rychlé odměření objemu.
  • Poklice z temperovaného skla s parním ventilem.
  • Mimořádná prodloužená záruka 10 let.
  • Průměr 26 cm, objem 4.5 l.

V nabídce najdete také rendlík II. jakosti PROFESSIONAL Ø 18 cm, obj. 2 l.

Návod k používání

Doplňkové parametry

Kategorie: PROFESSIONAL
Záruka: 120 měsíců
Hmotnost: 2.05 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Financováno EU