Doprava nad 2.000 Kč zdarma

KOLIMAX Hrnec CERAMMAX PRO STANDARD s poklicí, průměr 15cm, objem 1.5l, keramický povrch šedý granit

Kód: 118189
1 089 Kč
ihned k dodání

Nerezový hrnec CERAMMAX PRO STANDARD Ø 15 cm, obj. 1.5 l s šedočerným keramickým povrchem a poklicí s parním ventilem je spojením tradičního českého řemesla a moderní švýcarské technologie. Vysoká odolnost, dlouhá životnost a excelentní materiály do kuchyně prostě patří. Vyzkoušejte také CERAMMAX PRO STANDARD Ø 18 cm, obj. 3 l.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hrnec s nepřilnavým šedočerným povrchem vyztuženým keramickými částicemi prémiového švýcarského výrobce ILAG vydrží zátěž častého a intenzivního používání a vyznačuje se dlouhodobou odolností. Tělo hrnce je robustní a přidaná keramická výztuha povrchu zvyšuje vysokou povrchovou rezistenci

Akumulační sendvičové dno A-THERM INDUCTION spoří energii při vaření a po celou dobu životnosti hrnce garantujeme jeho rovinnou stabilitu pro bezztrátový přenos tepla. 

Tento hrnec včetně poklice z pevného temperovaného skla můžete použít v troubě až do 300 °C. Skleněná poklice s parním ventilem pro odvod páry je opatřena konstrukčně důmyslnými drážkami, jimiž odtéká voda po mytí. Masivní párové nerezové úchyty hrnce i kulatý úchyt poklice mají přerušené tepelné mosty a během používání nepálí

Hrnec má široký odlévací okraj pro snadnou manipulaci s obsahem bez ukapávání a zašpinění nádoby. Okraj je keramickým povrchem chráněný před poškozením od poklice a náčiní.

  • Vhodné pro všechny typy sporáků (indukční, plynové, elektrické a sklokeramické).
  • Odolný švýcarský povlak CERAMIC s keramickou výztuhou.
  • Možnost použití v troubě až do 300 °C.
  • Průměr 15 cm, objem 1.5 l.
  • Prodloužená záruka 5 let.

V nabídce najdete také hrnec CERAMMAX PRO STANDARD Ø 22 cm, obj. 4.5 l.

Návod k používání

Doplňkové parametry

Kategorie: šedý granit
Záruka: 60 měsíců
Hmotnost: 0.6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Financováno EU