HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Dobrá cena . Rychlá doprava. Perfektní přepravní balení. Pěkné balení samotného výrobku. Hrnce vypadají výborně bohužel jsem je jestě nestih otestovat.

Jen je škoda že není víc průměru hrnců tím pádem kdo má málo prostoru nemůže skladat hrnce do sebe, ale chápu to byly by to obrovské náklady.

23. července 2016, Marek 

rozhodně doporučuji

23. července 2016, Michal 

Spojenot

21. července 2016, Milan 

české zboží
kvalitní výrobky
skvěle zabalené
vynikající komunikace
rychlé dodání
DOPORUČUJI

19. července 2016, Spokojená zákaznice 

Naprostá spokojenost. Nádobí vypadá skvěle a je i naprosto funkční. Doporučuji

14. července 2016, Ověřený zákazník 

Usluznost,rychlost

7. července 2016, Hana 

29. června 2016, Ověřený zákazník 

29. června 2016, Ověřený zákazník 

Pohoda

27. června 2016, lackomt 

27. června 2016, X-man 

V domácích potřebách ( v obchodě ) jsem nemohla tesnici gumu dostat a také jsem chtěla originál, co tam patři. Protože už jsem v minulosti zde nakupovala, tak vím ze budu spokojena a jeste jsemdostala slevu na příští nákup.
Mohu jenom doporučit.

16. června 2016, Marie 

16. června 2016, Ověřený zákazník 

nakupujte, nakupujte, nakupujte

14. června 2016, Vláčilová 

doporučuji

12. června 2016, dapil 

nakupoval jsem zde poprvé a jsem spokojený, nezaznamenal jsem žádná negativa.

11. června 2016, Zbycho 

Komunikace s obchodním oddělením byla naprosto skvělá..ve všem mi vyhověli..jsem spokojený zákazník, který bude dělat jen kladnou reklamu :-)

7. června 2016, Terezka 

byla jsem velice spokojena

6. června 2016, Jindra 

NAKUPUJTE,VYZKOUŠEJTE,NIČEHO NELITUJTE,VĚŘTE MI

4. června 2016, STANO 

Kolimax nádobí se nám velmi osvědčilo a nákup v e-shopu výrobce také.

2. června 2016, Ověřený zákazník 

30. května 2016, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
 

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2000 Kč!

Hodnocení zákazníků

Dobrá cena . Rychlá doprava. Perfektní přepravní balení. Pěkné balení samotného výrobku. Hrnce vypadají výborně bohužel jsem je jestě nestih... více

23. července 2016, Marek 

rozhodně doporučuji

23. července 2016, Michal 

Spojenot

21. července 2016, Milan 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA
Kvalitní nádobí od českého výrobce.
Volejte: +420 730 155 238 - denně od 9:00 do 21:00 hod.
SK

KOLIMAX s.r.o.

Kontakt eshop:
E-mail je chráněn před spamboty, musíte povolit JavaScript abyste ho viděli.
+420 730 155 238

Prodejna Jeseník:
Po - Pá: 9 - 12; 13 - 17
So: 9 - 11:30
E-mail je chráněn před spamboty, musíte povolit JavaScript abyste ho viděli.
+ 420 730 519 423
» ukázat na mapě