HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Hrniec dorazil s malym poskodenim, po komunikacii s obchodom sme poslali zpet na reklamaciu, ktora bola obratom vybavena a hrniec bol vymeneny za novy kus.
Nakup v tomto eshope urcite doporucujem.
Kvalitu vyrobku zatial posudit neviem, kupovali sme ako darcek pre rodinu.

25. srpna 2016, Ověřený zákazník 

Doporucuji :)

23. srpna 2016, LKH 

výborná kvalita,nejlepší,co jsem měla

21. srpna 2016, kreizi 

Obchod všem doporučuji, byla jsem velmi spokojená.

20. srpna 2016, Vlasta 

18. srpna 2016, klara 

Spokojenost, pokud bude potřeba opět nakoupím u tohoto výrobce.

15. srpna 2016, Ověřený zákazník 

dobrá volba , zaslouží si zájem, jde o český obchod s dlouhou tradicí ,ještě mě nikdy nezklamali

13. srpna 2016, Silvie 

Moje první zkušenost dopadla na výbornou
pěkné, přehledné stránky, dozvěděla jsem se podrobnosti o výrobku. Také ráda podpořím českého výrobce. Všem doporučuji zde nakoupit.

12. srpna 2016, Ověřený zákazník 

Perfektni nakup a perfektni komunikace! Diky za to!

11. srpna 2016, Gaabaa 

trochu zmatky se zbožím,ale vše se vyřešilo a jsem naprosto spokojen

11. srpna 2016, Ověřený zákazník 

Doporučuji

9. srpna 2016, Dana 

100% doporučil

8. srpna 2016, Miroslav Henžel 

Doporucuji.

4. srpna 2016, Hastalavlasta 

Velká spokojenost se zbožím i obchodem.

4. srpna 2016, Helena 

kvalita, rychlost vyřízení objednávky a esteticky pěkné výrobky, radost pohledět a jsou i praktické

3. srpna 2016, alena11 

S obchodem jsem naprosto spokojen, zboží dorazilo ve slibovaném termínu, v perfektním stavu. Nemám přípomínek...

1. srpna 2016, Vladimír Lamoš 

Český obchod, který dbá na tradici a kvalitu.

31. července 2016, Martina 

S nákupem na e-shopu kolimax.cz jsem moc spokojená.
Nemám nic, co bych jim vytkla.
Super zboží, za příjemné ceny.
Moc se mi líbilo, jak pečlivě přišlo nádobí zabaleno. I jiní by si mohli vzít příklad!
Všem mohu jen doporučit, určitě to nebyl můj poslední nákup...:)

29. července 2016, Anýsek 

Zboží bylo k vyzvednutí za 3 pracovní dny od objednávky. Po rozbalení mě překvapilo, jak bylo kvalitně zboží zabalené. Krabice v krabici, vyplněné prostory papírem a vlastní nádobí ještě znovu v papírovém obalu. Kdyby balík spadl z náklaďáku za jízdy, tak by se snad nic nestalo. Nádobí vypadá velmi kvalitně a bytelně. Bude to dárek, tak nemohu zatím hodnotit funkčnost. Ale vzhled je perfektní.

25. července 2016, Ověřený zákazník 

Připojuji se k ostatním kladným zákazníkům

25. července 2016, Roman 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
 

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2000 Kč!

Hodnocení zákazníků

Hrniec dorazil s malym poskodenim, po komunikacii s obchodom sme poslali zpet na reklamaciu, ktora bola obratom vybavena a hrniec bol vymeneny za... více

25. srpna 2016, Ověřený zákazník 

Doporucuji :)

23. srpna 2016, LKH 

výborná kvalita,nejlepší,co jsem měla

21. srpna 2016, kreizi 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA
Kvalitní nádobí od českého výrobce.
Volejte: +420 730 155 238 - denně od 9:00 do 21:00 hod.
SK

KOLIMAX s.r.o.

Kontakt eshop:
E-mail je chráněn před spamboty, musíte povolit JavaScript abyste ho viděli.
+420 730 155 238

Prodejna Jeseník:
Po - Pá: 9 - 12; 13 - 17
So: 9 - 11:30
E-mail je chráněn před spamboty, musíte povolit JavaScript abyste ho viděli.
+ 420 730 519 423
» ukázat na mapě