HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Doporučuji.

8. prosince 2016, Hanka 

Rozhodně doporučuji

8. prosince 2016, Ověřený zákazník 

7. prosince 2016, Ověřený zákazník 

Již po prvním vaření se na dně hrnce udělaly skvrny. Na můj dotaz mi vysvětlily různé chemické reakce nerez nádobí na minerály apod. a jak se skvrn zbavit. Nemohu se jich zbavit,i když je dle doporučení umyji, po dalším vření je jich tam víc. Nádobí je ošklivé a mé předchozí nerez nádobí vydrželo 15 let bez skvrn. Ani Tescoma mi skvrny nedělá. Chtěla jsem české nádobí a jsem zklamaná.

6. prosince 2016, Lenka 

Kvalita
Rychlost
Spolehlivost

3. prosince 2016, Irena 

určitě bych znova nakoupila

3. prosince 2016, Zdena 

Doporučuji

2. prosince 2016, Kristýna 

Nákup mohu pouze doporučit, pokud budu v budoucnu kupovat nádobí, tak pouze u této firmy.

2. prosince 2016, Ladislava 

Absolutní spokojenost. Doporučuji všem, kdo chce kvalitní České zboží s dlouholetou zkušeností.

28. listopadu 2016, Ověřený zákazník 

bezproblémovost, přehlednost, naprostá spokojenost

28. listopadu 2016, ce 

28. listopadu 2016, Ithil 

Především kvalita produktů. Možnost v klidu doma si vybrat zboží,které odpovídá mým potřebám a nárokům.
Možnost dovozu domů,protože nemám možnost si nádobí koupit běžně v obchodě.
Proto doporučuji Váš obchod dalším zájemcům o Vaše zboží.

25. listopadu 2016, Jarmila 

s nákupem jsem naprosto spokojen

24. listopadu 2016, macek 

24. listopadu 2016, evik 

Zboží jsem objednala jako vánoční dárek. Hrnce přišly v pořádku, řádně zabalené a moc se mi líbí. Doufám, že potěší i obdarovaného.

22. listopadu 2016, Míla 

21. listopadu 2016, Ověřený zákazník 

kvalitní nádobí do druhého dne od objednání!!

21. listopadu 2016, Radka 

16. listopadu 2016, Ověřený zákazník 

S obchodem jsem spokojená, velmi rychlá dodací lhůta. Doporučuji upřesnit informaci o tom, že po delším vaření poklice pálí. Po dvou minutách varu polévky mi poklice popálila prsty až vznikly puchýře.

14. listopadu 2016, boghy 

Po delším výběru padla jasná volba - Kolimax a nelitujeme vůbec ničeho. Krásné provedení hrnců, vaří se na nich perfektně. Jsem rád, že jsme nevzali žádnou Čínu, ale poctivý český výrobek. A navíc dřevění náčiní za minimální ceny.

14. listopadu 2016, al 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
 

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2000 Kč!

Hodnocení zákazníků

Doporučuji.

8. prosince 2016, Hanka 

Rozhodně doporučuji

8. prosince 2016, Ověřený zákazník 

7. prosince 2016, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA
Kvalitní nádobí od českého výrobce.
Volejte: +420 730 155 238 - denně od 9:00 do 21:00 hod.
SK

KOLIMAX s.r.o.

Kontakt eshop:
E-mail je chráněn před spamboty, musíte povolit JavaScript abyste ho viděli.
+420 730 155 238

Prodejna Jeseník:
Po - Pá: 9 - 12; 13 - 17
So: 9 - 11:30
E-mail je chráněn před spamboty, musíte povolit JavaScript abyste ho viděli.
+ 420 730 519 423
» ukázat na mapě