HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Doporučuji, nakoupíte kvalitně a bez rizika.

15. ledna 2017, babuli 

jistota dobré koupě

10. ledna 2017, Vojtěch 

První nákup. Objednáváno mezi svátky. Na eshopu výrazně uvedeno, že objednávky budou vyřizovány 9.1. a i přes to bylo vše vyřízeno dříve a pánvičky jsou již doma

7. ledna 2017, Ověřený zákazník 

rychlá komunikace, dodání, perfektně zabaleno,

pěkné kvalitní provedení, naprostá spokojenost

31. prosince 2016, Tomáš K. 

DOPORUČUJI...

29. prosince 2016, ROMAN 

české kvalitní nádobí

29. prosince 2016, olda 

26. prosince 2016, Ověřený zákazník 

Výborná komunikace, upozornili na problém vyskladnění zboží v akci obratem a dodali do týdne. Vysoká kvalita hrnců mě mile překvapila.

25. prosince 2016, Pavel 

všem vřele doporučuji

25. prosince 2016, Ověřený zákazník 

24. prosince 2016, Ověřený zákazník 

Obchod nabízí zboží, o kterém jsem usoudila, že je to mnou hledané.
Byl to můj první nákup a na základě první zkušenosti jsem se na obchod obrátila znovu s další objednávkou.
Přehledná jasná charakteristika zboží.
Určitě doporučuji, protože nemám zatím negativní zkušenost

19. prosince 2016, DaTo 

19. prosince 2016, slano 

Pohodlný, bezproblémový eshop.
Velice kvalitně zpracované výrobky, navíc tuzemské výrobky z okrajové oblasti republiky.

19. prosince 2016, Ověřený zákazník 

Komunikace, dodání i balení naprosto na jedničku. Zboží samotné bohužel zatím hodnotit nemůžu - máme to jako rodina "pod stromeček", tak že zatím jsme ho nevyzkoušeli.
Obchod po zkušenostech s vlastní objednávkou ale určitě doporučit můžu ...

18. prosince 2016, Richard 

Kvalitní provedení výrobku již jsem měl výrobky od této značky doma tak jsem věděl co kupuji.Umí i indukci dobrá tepelná setrvačnost a nepřipalují se (záleží kuchaři ale jdou i po řádění kuchaře dobře umýt!).Navíc příjemná 10letá záruka o které předpokládám že ji nebudu muset využít.

17. prosince 2016, Emil 

16. prosince 2016, Martin CH 

Loni jsem v jiném obchodě zakoupila celou sadu nádobí Professional.
S nádobím jsem spokojena, proto jsem se letos rozhodla dokoupit si další hrnce řady CERAMMAX PRO COMFORT už u výrobce.
Nádobí se mi moc líbí/trochu mě mrzí, že jsem si tenkrát nekoupila celou sadu CERAMMAX PRO COMFORT/.
Ve vašem obchodě se mi nakupovalo moc dobře.

13. prosince 2016, Voština 

Všem doporučuji. Jsem velmi spokojená.

13. prosince 2016, Koubková 

Super

12. prosince 2016, Áj 

12. prosince 2016, Šnek18 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
 

DOPRAVA ZDARMA

při nákupu nad 2000 Kč!

Hodnocení zákazníků

Doporučuji, nakoupíte kvalitně a bez rizika.

15. ledna 2017, babuli 

jistota dobré koupě

10. ledna 2017, Vojtěch 

První nákup. Objednáváno mezi svátky. Na eshopu výrazně uvedeno, že objednávky budou vyřizovány 9.1. a i přes to bylo vše vyřízeno dříve a pánvičky... více

7. ledna 2017, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA
Kvalitní nádobí od českého výrobce.
Volejte: +420 730 155 238 - denně od 9:00 do 21:00 hod.
SK

KOLIMAX s.r.o.

Kontakt eshop:
E-mail je chráněn před spamboty, musíte povolit JavaScript abyste ho viděli.
+420 730 155 238

Prodejna Jeseník:
Po - Pá: 9 - 12; 13 - 17
So: 9 - 11:30
E-mail je chráněn před spamboty, musíte povolit JavaScript abyste ho viděli.
+ 420 730 519 423
» ukázat na mapě