HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

8. února 2019, Ověřený zákazník 

8. února 2019, Ověřený zákazník 

Vše super, komunikace, objednávka i rychlost dodání. A navíc nádobí je moc pěkné. Děkuji

5. února 2019, Ověřený zákazník 

rychlá a vstřícná komunikace, bez problémů

5. února 2019, Ověřený zákazník 

27. ledna 2019, Ověřený zákazník 

velmi dobré

26. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Kolimax máme i pánev, která nás kvalitou přesvědčila k tomu, aby jsme koupili i papiňák, tedy tlakový hrnec :-).
Kolimax výrobky nemají nikde moc recenzí, možná proto, že to není masivně prodávaná značková Asie. Objednali jsme ji právě proto, že je to český výrobek a taky proto, že sám české kvalitní výrobky prodávám. V čem je zásadní rozdíl je poklice a tlakový ventil. Víte jaký máte tlak v nádobě a jestli je potřeba teplotu zvýšit nebo naopak. Nikde to nesyčí a neprská jako ostatní papiňáky. Běžně jsme museli mít kolem papiňáku puštěnou naplno digestoř a utěrky. Teď nevíme ani, že se v kuchyni něco papinuje. Až to poprvé manželku znervoznělo jestli se to vůbec vaří :-). Je to bomba a za pár kaček navíc je trouba ten kdo si koupí o dvě stovky levnější "značkovou čínu". Rozhodně se mu ty dvě stovky vrátí na úspoře energie, které mu jinak vysyčí papiňákem z Asie :-D

26. ledna 2019, Ověřený zákazník 

spolehlivý, seriozní, lze se spolehnout

24. ledna 2019, Ověřený zákazník 

22. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Menší riziko že bude zboží mechanicky poškozeno, když jde přes více překupníků, dopravců, atd.

20. ledna 2019, Ověřený zákazník 

korektní průběh objednávky, dodání , jak slíbeno

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Objednala jsem si sadu hrnců,hrnce jsou nádherné a dobře se v nich vaří.Objednala jsem si je 25.12. ,ale jelikož byli svátky tak dorazili 3.1.2019,ale s tím jsem počítala a vůbec mi to nevadilo .Byli i krásně zabalené.Tento obchod doporučuji.

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Vše bylo perfektní jak komunikace s firmou, žádala jsem o zaslání v určitém termínu. Vyšli mi ve všem vstříc. mnohokrát děkuji.

14. ledna 2019, Ověřený zákazník 

14. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Pokud vaháte s nákupem děláte chybu:))

11. ledna 2019, Ověřený zákazník 

11. ledna 2019, Ověřený zákazník 

8. ledna 2019, Ověřený zákazník 

27.12. jsem byla kontaktována zástupcem firmy, zda nebude problém, když zboží odešlou až po novém roce. Tudíž jsem předpokládala odeslání 2. či 3. ledna, ale doposud jsem nebyla informována o tom, že by zboží bylo předáno přepravci.

6. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Zboží dodáno včas, velmi dobře zabaleno, vše ok.

3. ledna 2019, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Hodnocení zákazníků

21. března 2019, Ověřený zákazník 

S doručením i se zbožím jsem velmi spokojená.
Určitě si ještě budu objednávat další zboží.
(Škoda jen , že nejsou malé kastrolky o obsahu 0,5 ) ... více

20. března 2019, Ověřený zákazník 

Nakupoval jsem poprvé jsem moc spokojen dobrá komunikace rychlé doručení všem doporučuji

14. března 2019, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace