Doprava nad 2.000 Kč zdarma

KOLIMAX Pánev KLASIK, průměr 22cm, objem 1.5l

Kód: 104007
899 Kč
ihned k dodání

Odolná pánev KLASIK Ø 22 cm s objemem 1.5 l z nerezové oceli pro přípravu všech druhů pokrmů. Vyzkoušejte také pánev KLASIK Ø 26 cm s objemem 2.5 l.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pokud preferujete klasický povrch vhodný pro přípravu všech druhů pokrmů, tato pánev je ta pravá. Na první místo klade funkčnost a maximální odolnost. Je vhodná nejen na doma, ale neztratí se ani v profesionálním provozu restaurace nebo školní jídelny. Spolehlivě a dlouho poslouží všude.

Tyto pánve vyrábíme z nerezové potravinářské oceli CrNi18/10 z velmi pevného plechu tloušťky 0,8 mm. Pro snadnou údržbu a pohodlné vaření je vnitřní povrch pánve 3x jemně broušený. Vnější povrch je vyleštěný do zrcadlového lesku. Akumulační sendvičové dno A-THERM INDUCTION spoří energii při vaření a po celou dobu životnosti pánve garantujeme jeho rovinnou stabilitu dna pro bezztrátový přenos tepla.

  • Vhodné pro všechny typy sporáků (indukční, plynové, elektrické a sklokeramické).
  • Úchyty s přerušenými tepelnými mosty pro použití v troubě až do 300°C.
  • Široký odlévací okraj pro snadné přelévání bez ukapávání.
  • Prodloužená záruka 10 let.

V nabídce najdete také špičkové keramické pánve CERAMMAX PRO COMFORT.

Návod k používání

Doplňkové parametry

Kategorie: KLASIK
Záruka: 120 měsíců
Hmotnost: 0.8 kg
Nevyplňujte toto pole:
SV Avatar autora 13.3.2024 00:33
Celokovová pánev, prostě věc, kterou používaly naše babičky, super, můžu ji vydrhnout drátěnkou, můžu používat kovové nástroje, můžu ji celou dát do trouby na zapečení sýra třeba, dopečení a ohřátí řízků...a řeknu vám tajemství...nezaznamenala jsem větší spotřebu oleje než na těch umělých hmotách, jak tvrdí výrobci, že usmažíte řízek skoro nasucho bez oleje, to je blbost a lež, dám tam tolik oleje kolik ten pokrm vyžaduje, aby byl dobrý a opečený dozlatova, ale rozhodně to není víc než na jiné, prý nepřilnavé pánvi...když se pořádně rozpálí a nechá se třeba palačinka nebo placička nebo bramborák dobře udělat z jedné strany, tak se pohodlně dá otočit, takže já jsem nadmíru spokojená...vadilo mi, že se takové pánve skoro vůbec nedaly sehnat...jediná nevýhoda?, že je rozpálená i rukojeť, no bože a na co mám doma chňapky?
Odpovědět
Financováno EU