HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

27. července 2021, Ověřený zákazník 

Skvělá komunikace, vysoká rychlost vyřízení objednávky. Velká spokojenost.

26. července 2021, Ověřený zákazník 

NAKUPOVAL JSEM V TOMTO ESHOPU PODRUHE ZBOZI VZDY DORAZILO V PORADKU ZBOZI 2 JAKOSTI JE VELICE KVALITNE VYROBENE.

21. července 2021, Ověřený zákazník 

19. července 2021, Ověřený zákazník 

17. července 2021, Ověřený zákazník 

Nakupovala jsem 2x v rozmezí 2 let a vždy přišlo krásně zabalené. Objednávka byla rychle vyřízena. Jsem spokojená - mám sadu hrnců a 2 pánve. Jsou super.

16. července 2021, Ověřený zákazník 

Kupuji u nich tlakové hrnce Kolimax, bývalý Sfinx České Budějovice. Sám jich mám pět a už jsem je koupil několika lidem jako svatební dar.
Vaření bez papiňáku si nedovedu vůbec představit. A jejich papiňáky se mi jeví docela fajn.

14. července 2021, Ověřený zákazník 

Výborné o

12. července 2021, Ověřený zákazník 

10. července 2021, Ověřený zákazník 

KVALITNÍ NÁDOBÍ, NAKUPUJI POSTUPNĚ - VŠEM DOPORUČUJI

8. července 2021, Ověřený zákazník 

Přehledné stranky, velký sortiment, lze si vybrat

3. července 2021, Ověřený zákazník 

30. června 2021, Ověřený zákazník 

Objednávka byla vyřízena obratem. Celý dojem zkazil pouze fakt, že když jsem byl na pobočce Mironetu (výdejna PPL) zboží poprvé vyzvednout, suše mi oznámili, že nefunguje systém a zboží mi nevydají. Že by třeba informovali zákazníky cestou SMS či jinak ani omylem. A "přepracovaný" zaměstnanec v prázdné výdejně evidentně zaujal přístup, počkám, až to někdo spraví, ale já pro to nehnu prstem.

29. června 2021, Ověřený zákazník 

27. června 2021, Ověřený zákazník 

24. června 2021, Ověřený zákazník 

Vše v pořádku

23. června 2021, Ověřený zákazník 

Doporučuji

23. června 2021, Ověřený zákazník 

vše bez problémů

18. června 2021, Ověřený zákazník 

Perfektní a kvalitní nádobí... máme několik let a neměnil bych.

15. června 2021, Ověřený zákazník 

15. června 2021, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
 

Hodnocení zákazníků

27. července 2021, Ověřený zákazník 

Skvělá komunikace, vysoká rychlost vyřízení objednávky. Velká spokojenost.

26. července 2021, Ověřený zákazník 

NAKUPOVAL JSEM V TOMTO ESHOPU PODRUHE ZBOZI VZDY DORAZILO V PORADKU ZBOZI 2 JAKOSTI JE VELICE KVALITNE VYROBENE.

21. července 2021, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace