HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Bezproblémové převzíti zboží

12. července 2020, Ověřený zákazník 

Krásné a praktické nádobí , dodání do 48 hodin od objednání .
Nemám co vytknout .

12. července 2020, Ověřený zákazník 

ok
Zaskočilo mě večerní doručení PPL, které jsem neobjednal - někdo v obchodě rozhodl za mě - ale zvládli jsme to

10. července 2020, Ověřený zákazník 

9. července 2020, Ověřený zákazník 

Jako již poněkolikáté, vše v pořádku. Rychlé vyřízení objednávky, kvalitně zabalený balík. No a to hlavní, kvalitní výrobky.

5. července 2020, Ověřený zákazník 

Nemám co vytknout.

2. července 2020, Ověřený zákazník 

Rychlost expedice, kvalitně zabalené zboží. Balík i při větším objemu se dá pohodlně vzít do ruky, jelikož je zapaskované a ne oblepené tunou lepenky.

2. července 2020, Ověřený zákazník 

Již několikrát a vždy plná spokojenost.

29. června 2020, Ověřený zákazník 

žádná není

29. června 2020, Ověřený zákazník 

U Kolimaxu už jsem nakupovala 2krát - hrnce a jsem s nimi maximálně spokojená. Vypadají dobře, jsou kvalitní a taky se mi líbí, že je Kolimax česká firma !

29. června 2020, Ověřený zákazník 

Doporučuji.

28. června 2020, Ověřený zákazník 

spokojenost

27. června 2020, Ověřený zákazník 

tuto firmu doporučuji

23. června 2020, Ověřený zákazník 

Hodnotím obchod : jako dobrý , jedna nevýhoda je doprava, mohla by se zlepšit čas doručení
Upozornění je v pořádku ale příklad : v 7,00 hod, vám zavolá kurýr že od 9,00 do 11,00 obdrziˇ balíček , ale přijede až ve 13,00 hod. Tak ze čekáte doma . Musíte si vzít volno z práce , kvůli tomu doručování. A ještě to nestíhá tak ze jestli mate auto je lepší zavolat kurytovy, a pro zboží si dojet a vyzvednout. Není to ještě dokonalá doprava. Ještě by to měli dopravci vychytal Časově. Aby lidi zbytečně nečekali od 7,00 do 14,00 doma. S pozdravem Geci Ludovit

13. června 2020, Ověřený zákazník 

Okamžité odeslání zboží.

12. června 2020, Ověřený zákazník 

Kvalitní zboží, rychlost vyřízení objednávky.

12. června 2020, Ověřený zákazník 

11. června 2020, Ověřený zákazník 

vše skladem,rychlost dodání

10. června 2020, Ověřený zákazník 

vše ok

2. června 2020, Ověřený zákazník 

Vše rychlé, perfektní servis.

2. června 2020, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
 

Hodnocení zákazníků

Bezproblémové převzíti zboží

12. července 2020, Ověřený zákazník 

Krásné a praktické nádobí , dodání do 48 hodin od objednání .
Nemám co vytknout .

12. července 2020, Ověřený zákazník 

ok
Zaskočilo mě večerní doručení PPL, které jsem neobjednal - někdo v obchodě rozhodl za mě - ale zvládli jsme to

10. července 2020, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace