HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Jsme spokojeni. Náhradní těsnění na BIO hrnec SFINX. Děkujeme.

1. března 2021, Ověřený zákazník 

Obchod mohu doporucit, nadobi kvalitni, vareni s nim je pro mne zabava. Zbozi expedovano rychle, do dvou tri dnu uz varite v novem nadobi.

1. března 2021, Ověřený zákazník 

28. února 2021, Ověřený zákazník 

Při osobním vyzvednutí pouze cena zboží,bez dalších poplatků

28. února 2021, Ověřený zákazník 

Dobré zboží za dobrých podmínek

26. února 2021, Ověřený zákazník 

Veliká spokojenost s obchodem a hlavně česká výroba!!! Kterou si musíme dnes vážit a podporovat, výrobky super určitě znovu objednám a doporučím!

25. února 2021, Ověřený zákazník 

Výborná komunikace, zboží dorazilo rychle a bez problému. Nádobí kolimax doporučuji.

24. února 2021, Ověřený zákazník 

24. února 2021, Ověřený zákazník 

Super komunikace a rychlost dodání. Hrnce jsou též výborné.

21. února 2021, Ověřený zákazník 

Zboží dorazilo včas, kvalitně zabalené, odpovídalo nabídce.

20. února 2021, Ověřený zákazník 

Zboží i jednání a rychlé dodání perfektní

20. února 2021, Ověřený zákazník 

Dobrý den.Objednala jsem v sobotu 6.2.Zboží bylo doručeno v pátek 12.2.
To je v pořádku .
Platila jsem převodem přes vaši platební bránu českou spořitelnou.
Nemusela jsem vybirat hotovost.Po objednání mi přišel info email o přijetí objednávky.
Překvapilo mě ,že další email přišel až ve středu...Bylo to pro mě 3 dny nejistoty ,zda s mojí objednávkou pracujete a je vše v pořádku.Hlavně bylo zaplaceno.
Protože jsem během několika let u vás nakupovala,vím že existujete.Mám dobré zkušenosti......
Přeji mnoho spokojených zákazníků.

18. února 2021, Ověřený zákazník 

Velká spokojenost s rychlostí dodání, ochota personálu poradit a vyhovět požadavkům, se zbožím maximální spokojenost. Doporučuji všem a výrobci děkuji!

17. února 2021, Ověřený zákazník 

16. února 2021, Ověřený zákazník 

Výborná komunikace. Doručení v pořádku a v krátkém čase.

16. února 2021, Ověřený zákazník 

rychlost, spolehlivost, kvalita

14. února 2021, Ověřený zákazník 

12. února 2021, Ověřený zákazník 

11. února 2021, Ověřený zákazník 

11. února 2021, Ověřený zákazník 

11. února 2021, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
 

Hodnocení zákazníků

Jsme spokojeni. Náhradní těsnění na BIO hrnec SFINX. Děkujeme.

1. března 2021, Ověřený zákazník 

Obchod mohu doporucit, nadobi kvalitni, vareni s nim je pro mne zabava. Zbozi expedovano rychle, do dvou tri dnu uz varite v novem nadobi.

1. března 2021, Ověřený zákazník 

28. února 2021, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace