HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

13. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Vše proběhlo v pořádku, rychlá expedice i doručení.

12. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Pro mě je obchod kolimax obchodem, kde ráda nakupuji. Vyřízení je neuvěřitelně rychlé, komunikace perfektní, vím, co se s objednávkou a zbožím děje. Nádobí přijde vždy krasne zabalené a je opravdu kvalitní. Rada v něm vařím a co mi chybí,objednávám už jen tady. Kupuji zde i pro tchyni a maminku.

11. prosince 2020, Ověřený zákazník 

S hrnci jsme maximálně spokojeni, velice oceňuji reakci výrobce, který na zmíněné zahřívání držadel poklic reagoval tím, že nám zaslal držadla náhradní a z plastu, takže je možné poklice už brát do ruky během vaření - opravdu velice děkuji za tento vstřícný krok k zákazníkovi. Jistě to nebude náš poslední nákup od tohoto výrobce!

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Okamžitá reakce na objednávku, rychlá expedice, jsem velmi spokojen.

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Super paní s kterou jsem objednávku vyřizoval mi hodně pomohla nemělo to chybu

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Doporučuji nákup v tomto obchodě!! Super !

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Rychlé jednání, vše přišlo výborně zabalené.

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Vše v pořádku bez problémů

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

9. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Rychlé dodání,zboží za přijatelné ceny.

9. prosince 2020, Ověřený zákazník 

9. prosince 2020, Ověřený zákazník 

8. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Pánvička 22 cm. Splnila očekávání, slouží ke spokojenosti. Dobrý obchod.

7. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Objednávka byla rychle vyřízena, zboží bylo doručeno za 2dny od objednání. Perfektně zabaleno.
Maximální spokojenost.

7. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Není to můj první nákup, jsem velmi spokojená s výrobky.

2. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Objednával jsem zde poprvé a nemohu si stěžovat.

1. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Začínala jsem s 10-ti dílnou sadou Cerammax pro Comfort, postupně si dokupuji další. Letos jsem koupila hrnce i pro máti, protože jsem nenašla (ani moc nehledala) na trhu podobné a ze svých nároků moc slevovat nechci, když už je mám nastavené. Pro comfort jsou výborné, úchyty hrnců a pokliček jsou sice mohutnější, ale oproti Pro standardu nepálí. Úchyty Pro standard jsou sice na ukládání lepší ale maximálně mě vytáčí voda, která se do nich dostává při umývání. Vytáhnete z myčky nablýskaný hrnec, trochu ho nahnete a z uší vyteče špinavá voda, tak znovu vše leštím. Za tu cenu by to mohlo být vychytanější. Na hrnci Pro standard úchyty po delším vaření pálí mírně, na scezení vody nebo podobné krátké manipulaci bez problémů. O pokličku se ale většinou trochu popálím, tím jak na ni působí pára. Na tu radši sahat chňapkou.
Byla bych ráda i za nějaké menší objemy - 1,0l, 0,75l, klidně i 0,5l. Když zbyde po obědě nebo večeři 1-2 porce, něco takového malého ze stejné série nádobí by se moc hodilo.
Jinak jsem byla moc spokojená s expedicí, dodáním. Kolem deváté dopoledne jsem objednala, do pěti minut byla objednávka potvrzena, přijata a expedována, na druhý den jsem ji měla doma. Takže tryskorychlost.

30. listopadu 2020, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Hodnocení zákazníků

Spokojenost

16. září 2021, Ověřený zákazník 

O žádné nevýhodě nevím.

14. září 2021, Ověřený zákazník 

Obchod jedná vždy velmi rychle a seriózně.

9. září 2021, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace