HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

děkuji za výběr i popis výrobků

23. května 2020, Ověřený zákazník 

Velice rychlé dodání, v pondělí jsem objednala a v úterý jsem obdržela. Vše pečlivě zabaleno, nádobí vypadá opravdu skvěle a výborně se v hrncích vaří. Dala jsem na doporučení mého syna, který používá nádobí kolimax již rok a moc si hrnce pochvaluje. Jsem ráda, že jsem zakoupila český výrobek, který byl vyroben u nás.

22. května 2020, Ověřený zákazník 

20. května 2020, Ověřený zákazník 

Seriozní jednání.

18. května 2020, Ověřený zákazník 

Zakoupil jsem tlakový hrnec a jsem moc spokojený.Kvalita super i ovládání.Jsem rád že je to český výrobek.

18. května 2020, Ověřený zákazník 

17. května 2020, Ověřený zákazník 

Jsem ráda, že existuje česká firma, která za přijatelnou cenu vyrábí kvaliní zboží a dává na něj dokonce 10 let záruku

17. května 2020, Ověřený zákazník 

S hrnci řady Premium nejsem vůbec spokojená. Po prvním vaření mi vnitřkem hrnců "zmatnil" , měla jsem tam fleky. Vypadalo to jako bych v nich vařila 100let. Po domluvě s paní na prodejně,jsem hrnce donesla a přelstili mi je. A doporučení?? Nedávejte sůl do studené vody!! (Vaříte např. někdo brambory tak, že je dáte do vroucí osolené vody, když se nemůže dávat sůl do studené vody??). No a úchytky na hrnci jsou tak dělané že se tam drží voda. Takže když vytáhnete hrnec z myčky tak Vám vytečne ten hnus na hrnec a musíte ho celý opláchnout. Jsem z nich dost zklamaná. Za ty peníze bych příště volila jinou českou firmu..

17. května 2020, Ověřený zákazník 

14. května 2020, Ověřený zákazník 

Jednoznačně doporučuji

14. května 2020, Ověřený zákazník 

Kdyby všechny obchody byly na takové úrovni, nebyl by žádný problém.

13. května 2020, Ověřený zákazník 

rychlé vyřízení objednávky i dodání

12. května 2020, Ověřený zákazník 

10. května 2020, Ověřený zákazník 

6. května 2020, Ověřený zákazník 

5. května 2020, Ověřený zákazník 

4. května 2020, Ověřený zákazník 

Rychle vyřízena objednavka

2. května 2020, Ověřený zákazník 

30. dubna 2020, Ověřený zákazník 

30. dubna 2020, Ověřený zákazník 

Rozhodně doporučuji.

29. dubna 2020, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
 

Hodnocení zákazníků

Rychlé dodání

16. dubna 2021, Ověřený zákazník 

výběr,přehledné webové stránky,rychlost dodání

16. dubna 2021, Ověřený zákazník 

Komunikace s obchodem výborná, rychlá, přehledná, odpoledne jsem objednala, druhý obdržela, precizně zabalené, nádobí v pořádku, krásné a skvěle se... více

15. dubna 2021, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace