HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Kolimax máme i pánev, která nás kvalitou přesvědčila k tomu, aby jsme koupili i papiňák, tedy tlakový hrnec :-).
Kolimax výrobky nemají nikde moc recenzí, možná proto, že to není masivně prodávaná značková Asie. Objednali jsme ji právě proto, že je to český výrobek a taky proto, že sám české kvalitní výrobky prodávám. V čem je zásadní rozdíl je poklice a tlakový ventil. Víte jaký máte tlak v nádobě a jestli je potřeba teplotu zvýšit nebo naopak. Nikde to nesyčí a neprská jako ostatní papiňáky. Běžně jsme museli mít kolem papiňáku puštěnou naplno digestoř a utěrky. Teď nevíme ani, že se v kuchyni něco papinuje. Až to poprvé manželku znervoznělo jestli se to vůbec vaří :-). Je to bomba a za pár kaček navíc je trouba ten kdo si koupí o dvě stovky levnější "značkovou čínu". Rozhodně se mu ty dvě stovky vrátí na úspoře energie, které mu jinak vysyčí papiňákem z Asie :-D

26. ledna 2019, Ověřený zákazník 

spolehlivý, seriozní, lze se spolehnout

24. ledna 2019, Ověřený zákazník 

22. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Menší riziko že bude zboží mechanicky poškozeno, když jde přes více překupníků, dopravců, atd.

20. ledna 2019, Ověřený zákazník 

korektní průběh objednávky, dodání , jak slíbeno

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Objednala jsem si sadu hrnců,hrnce jsou nádherné a dobře se v nich vaří.Objednala jsem si je 25.12. ,ale jelikož byli svátky tak dorazili 3.1.2019,ale s tím jsem počítala a vůbec mi to nevadilo .Byli i krásně zabalené.Tento obchod doporučuji.

16. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Vše bylo perfektní jak komunikace s firmou, žádala jsem o zaslání v určitém termínu. Vyšli mi ve všem vstříc. mnohokrát děkuji.

14. ledna 2019, Ověřený zákazník 

14. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Pokud vaháte s nákupem děláte chybu:))

11. ledna 2019, Ověřený zákazník 

11. ledna 2019, Ověřený zákazník 

8. ledna 2019, Ověřený zákazník 

27.12. jsem byla kontaktována zástupcem firmy, zda nebude problém, když zboží odešlou až po novém roce. Tudíž jsem předpokládala odeslání 2. či 3. ledna, ale doposud jsem nebyla informována o tom, že by zboží bylo předáno přepravci.

6. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Zboží dodáno včas, velmi dobře zabaleno, vše ok.

3. ledna 2019, Ověřený zákazník 

1. ledna 2019, Ověřený zákazník 

Nemám výhradu, na to že to bylo těsně před vánocemi-spokojenost

29. prosince 2018, Ověřený zákazník 

29. prosince 2018, Ověřený zákazník 

Celková spokojenost

29. prosince 2018, Ověřený zákazník 

Celkově tento obchod doporučuji všem.

28. prosince 2018, Ověřený zákazník 

Názor na výrobky firmy Kolimax jsou velmi dobré. Tuto značku doporučuji a zároveň nedoporučuji značku Tescoma.

27. prosince 2018, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
 

Hodnocení zákazníků

9. července 2020, Ověřený zákazník 

Jako již poněkolikáté, vše v pořádku. Rychlé vyřízení objednávky, kvalitně zabalený balík. No a to hlavní, kvalitní výrobky.

5. července 2020, Ověřený zákazník 

Nemám co vytknout.

2. července 2020, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace