HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

SPOLEHLIVOST

28. července 2020, Ověřený zákazník 

25. července 2020, Ověřený zákazník 

Nádobí přišlo obratem, pečlivě zabalené. Vše jsem již vyzkoušela a jsem maximálně spokojená. Praktické přelévání, výborné úchyty i poklice, rovnoměrný ohřev dna. Zboží naprosto splnilo moje očekávání.

24. července 2020, Ověřený zákazník 

22. července 2020, Ověřený zákazník 

22. července 2020, Ověřený zákazník 

19. července 2020, Ověřený zákazník 

Jako vždy, spokojenost.

19. července 2020, Ověřený zákazník 

Bezproblémové převzíti zboží

12. července 2020, Ověřený zákazník 

Krásné a praktické nádobí , dodání do 48 hodin od objednání .
Nemám co vytknout .

12. července 2020, Ověřený zákazník 

ok
Zaskočilo mě večerní doručení PPL, které jsem neobjednal - někdo v obchodě rozhodl za mě - ale zvládli jsme to

10. července 2020, Ověřený zákazník 

9. července 2020, Ověřený zákazník 

Jako již poněkolikáté, vše v pořádku. Rychlé vyřízení objednávky, kvalitně zabalený balík. No a to hlavní, kvalitní výrobky.

5. července 2020, Ověřený zákazník 

Nemám co vytknout.

2. července 2020, Ověřený zákazník 

Rychlost expedice, kvalitně zabalené zboží. Balík i při větším objemu se dá pohodlně vzít do ruky, jelikož je zapaskované a ne oblepené tunou lepenky.

2. července 2020, Ověřený zákazník 

Již několikrát a vždy plná spokojenost.

29. června 2020, Ověřený zákazník 

žádná není

29. června 2020, Ověřený zákazník 

U Kolimaxu už jsem nakupovala 2krát - hrnce a jsem s nimi maximálně spokojená. Vypadají dobře, jsou kvalitní a taky se mi líbí, že je Kolimax česká firma !

29. června 2020, Ověřený zákazník 

Doporučuji.

28. června 2020, Ověřený zákazník 

spokojenost

27. června 2020, Ověřený zákazník 

tuto firmu doporučuji

23. června 2020, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Hodnocení zákazníků

17. září 2020, Ověřený zákazník 

8. září 2020, Ověřený zákazník 

Spokojenost s komunikací s obchodem, zboží v pořádku dorazilo za krátkou dobu.

7. září 2020, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace