HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Solidní komunikace a rychlost dodání.

17. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Bezkonkurenční nádobí od této firmy! Radost z vaření se 1000x znásobila.

16. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Na stránkách obchodu byly veci skladem, ve skutečnosti ne, musel jsem čekat na naskladněni. Obchod v této záležitosti vůbec nekomunikoval..

16. prosince 2020, Ověřený zákazník 

15. prosince 2020, Ověřený zákazník 

15. prosince 2020, Ověřený zákazník 

13. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Vše proběhlo v pořádku, rychlá expedice i doručení.

12. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Pro mě je obchod kolimax obchodem, kde ráda nakupuji. Vyřízení je neuvěřitelně rychlé, komunikace perfektní, vím, co se s objednávkou a zbožím děje. Nádobí přijde vždy krasne zabalené a je opravdu kvalitní. Rada v něm vařím a co mi chybí,objednávám už jen tady. Kupuji zde i pro tchyni a maminku.

11. prosince 2020, Ověřený zákazník 

S hrnci jsme maximálně spokojeni, velice oceňuji reakci výrobce, který na zmíněné zahřívání držadel poklic reagoval tím, že nám zaslal držadla náhradní a z plastu, takže je možné poklice už brát do ruky během vaření - opravdu velice děkuji za tento vstřícný krok k zákazníkovi. Jistě to nebude náš poslední nákup od tohoto výrobce!

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Okamžitá reakce na objednávku, rychlá expedice, jsem velmi spokojen.

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Super paní s kterou jsem objednávku vyřizoval mi hodně pomohla nemělo to chybu

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Doporučuji nákup v tomto obchodě!! Super !

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Rychlé jednání, vše přišlo výborně zabalené.

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Vše v pořádku bez problémů

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

9. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Rychlé dodání,zboží za přijatelné ceny.

9. prosince 2020, Ověřený zákazník 

9. prosince 2020, Ověřený zákazník 

8. prosince 2020, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Hodnocení zákazníků

Jedině doporučuji. Vše proběhlo skvěle a rychle od objednání až po dodání. Výrobky jsou ve vysoké kvalitě.

15. ledna 2021, Ověřený zákazník 

14. ledna 2021, Ověřený zákazník 

Česká značka s dlouhou tradicí

12. ledna 2021, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace