HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Při objednání rychlá reakce na objednávku, dodáno do tří pracovních dnů, bez závad.

27. dubna 2020, Ověřený zákazník 

rychlost

27. dubna 2020, Ověřený zákazník 

Můžu jen doporučit. Navíc podporujeme český produkt.

24. dubna 2020, Ověřený zákazník 

24. dubna 2020, Ověřený zákazník 

Perfektní komunikace. Rychle dodání.

24. dubna 2020, Ověřený zákazník 

22. dubna 2020, Ověřený zákazník 

Jsme moc spokojení. Rychlé vyřízení objednávky. Ke koupi velké sady smysluplný a hodnotný dárek zdarma. Bez poštovného. Před koupí jsem chtěla něco zkonzultovat - taktéž naprosto bez problému. Jednoznačně doporučuji.

20. dubna 2020, Ověřený zákazník 

19. dubna 2020, Ověřený zákazník 

15. dubna 2020, Ověřený zákazník 

Velmi pěkné jednání, vše přehledné, doručeno do druhého dne. Děkuji

14. dubna 2020, Ověřený zákazník 

super Hrnce, máme je roky, 3 děti, snesou připečení, dobrá údržba... paráda.

14. dubna 2020, Ověřený zákazník 

Obchod funguje výborně, dodání rychlé, maximální spokojenost.

14. dubna 2020, Ověřený zákazník 

Objednala sem si ,,POŘADNÉ NÁDOBÍ' a to také příšlo. Je perfektni. Doporučuji pro toho, kdo chce kvalitu.

13. dubna 2020, Ověřený zákazník 

11. dubna 2020, Ověřený zákazník 

Vaše nádobí používám řadu let. Dostala jsem je do svého prvního bytu jako dárek od rodičů. Proto jsem si Vás nyní vyhledala a dokoupila. Jsem moc spokojená.

9. dubna 2020, Ověřený zákazník 

8. dubna 2020, Ověřený zákazník 

6. dubna 2020, Ověřený zákazník 

objednala jsem si hrnce nerez profesional. Poklička je při delším vaření horká. Ucha hrnců spíš ne. Na dne hrnců se po prvním vaření udělají flíčky, které nejdou umýt..
S hrnci jsem jinak spokojená.
Dodání i při pandemii rychlé.

6. dubna 2020, Ověřený zákazník 

5. dubna 2020, Ověřený zákazník 

Sháněla jsem pánev s nepřilnavým povrchem, s kemamikou bez teflonu (s teflonem je bohužel na trhu většina keramiky - PTFE). Protože jsem už od nich měla nerezový rendlík s ručkou a jsem s ním spokojená, hledala jsem u nich. Pokud by někdo chtěl vědět jak vypadá etiketa pro keramický povrch bez teflonu, je to ILAG se zeleným proužkem dole. Kolimax nabízí bohužel jen jeden druh pánve s tímto povrchem, přimlouvala bych se za rozšíření nabídky nádobí s nepřilnavým povrchem, kde není teflon. Bohužel lidi nabývají pocit, že když si koupí nádobí s keramickým povrchem, není tam teflon a to není vždy pravda... Přeju Kolimaxu hodně zdaru, jsem ráda, že máme výrobce nádobí i u nás.

4. dubna 2020, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Hodnocení zákazníků

17. září 2020, Ověřený zákazník 

8. září 2020, Ověřený zákazník 

Spokojenost s komunikací s obchodem, zboží v pořádku dorazilo za krátkou dobu.

7. září 2020, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace