HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Rychlé dodání

22. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Rychle doruceni a dobra komunikace

21. prosince 2020, Ověřený zákazník 

21. prosince 2020, Ověřený zákazník 

21. prosince 2020, Ověřený zákazník 

20. prosince 2020, Ověřený zákazník 

19. prosince 2020, Ověřený zákazník 

rychlé doručení, krásně odborně zabaleno, krásné nádobí, zatím používám týden a velká spokojenost

19. prosince 2020, Ověřený zákazník 

18. prosince 2020, Ověřený zákazník 

17. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Solidní komunikace a rychlost dodání.

17. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Bezkonkurenční nádobí od této firmy! Radost z vaření se 1000x znásobila.

16. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Na stránkách obchodu byly veci skladem, ve skutečnosti ne, musel jsem čekat na naskladněni. Obchod v této záležitosti vůbec nekomunikoval..

16. prosince 2020, Ověřený zákazník 

15. prosince 2020, Ověřený zákazník 

15. prosince 2020, Ověřený zákazník 

13. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Vše proběhlo v pořádku, rychlá expedice i doručení.

12. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Pro mě je obchod kolimax obchodem, kde ráda nakupuji. Vyřízení je neuvěřitelně rychlé, komunikace perfektní, vím, co se s objednávkou a zbožím děje. Nádobí přijde vždy krasne zabalené a je opravdu kvalitní. Rada v něm vařím a co mi chybí,objednávám už jen tady. Kupuji zde i pro tchyni a maminku.

11. prosince 2020, Ověřený zákazník 

S hrnci jsme maximálně spokojeni, velice oceňuji reakci výrobce, který na zmíněné zahřívání držadel poklic reagoval tím, že nám zaslal držadla náhradní a z plastu, takže je možné poklice už brát do ruky během vaření - opravdu velice děkuji za tento vstřícný krok k zákazníkovi. Jistě to nebude náš poslední nákup od tohoto výrobce!

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Okamžitá reakce na objednávku, rychlá expedice, jsem velmi spokojen.

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 

Super paní s kterou jsem objednávku vyřizoval mi hodně pomohla nemělo to chybu

10. prosince 2020, Ověřený zákazník 


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Hodnocení zákazníků

Rychlé dodání

16. dubna 2021, Ověřený zákazník 

výběr,přehledné webové stránky,rychlost dodání

16. dubna 2021, Ověřený zákazník 

Komunikace s obchodem výborná, rychlá, přehledná, odpoledne jsem objednala, druhý obdržela, precizně zabalené, nádobí v pořádku, krásné a skvěle se... více

15. dubna 2021, Ověřený zákazník 

Další hodnocení



Jak vyrábíme nádobí KOLIMAX

Reklamní spot KOLIMAX

KOLIMAX v receptáři EXTRA

KOLIMAX Charta kvality

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. souhlasím / další informace