KOLIMAX Pánev KLASIK, průměr 22 cm, objem 1.2 l
Kód: 104007Související produkty
Detailní popis produktu
Pánve řady KLASIK jsou určeny všem, kteří si oblíbili klasický broušený povrch. Tyto pánve jsou vhodné nejen k domácímu použití, kde budou dlouhou dobu spolehlivě sloužit, ale neztratí se ani v profesionálním provozu restaurace nebo školní jídelny.
Pokud budete potřebovat na pánev i poklici, bude vám pasovat každá naše poklice s průměrem 22 cm. Například kovová poklice KLASIK a nebo skleněná poklice PROFESSIONAL.
- ručíme za jejich vysokou kvalitu, na tento výrobek poskytujeme prodlouženou záruku 10 let
- v případě potřeby mají veškerý servis zajištěný přímo u výrobce v české republice
- vyrábíme je z netoxické potravinářské nerezavějící oceli CrNi18/10 pro 100% zdravotní nezávadnost
- pánev je vyrobena z velmi pevného plechu silného 0,8 mm
- akumulační sendvičové dno A-THERM INDUCTION uspoří energii při vaření
- po celou životnost garantujeme rovinnou stabilitu dna pro bezztrátový přenos tepla
- jsou vhodné na všechny druhy sporáků - indukční, plynové, elektrické a sklokeramické
- pánve mají úchyty s přerušenými tepelnými mosty, lze je používat v troubě až do 300°C
- mají široký odlévací okraj pro snadné přelévání bez ukapávání
- pro snadnou údržbu a pohodlné vaření je vnitřní povrch pánve 3x jemně broušený
- vnější povrch je pro snadnou údržbu vyleštěný do zrcadlového lesku
- lze je bez problémů mýt v myčkách nádobí
Pokud potřebujete pánev větší, podívejte se na pánev KLASIK Ø 26 cm s objemem 2.5 l.
Video k produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pánve KLASIK |
---|---|
Záruka: | 120 měsíců |
Hmotnost: | 0.8 kg |
EAN: | 8595155104007 |
Průměr: | 22 cm |
Objem: | 1.2 l |
Diskuze
Výpis diskuzí
SV
Sara Volfová
Celokovová pánev, prostě věc, kterou používaly naše babičky, super, můžu ji vydrhnout drátěnkou, můžu používat kovové nástroje, můžu ji celou dát do trouby na zapečení sýra třeba, dopečení a ohřátí řízků...a řeknu vám tajemství...nezaznamenala jsem větší spotřebu oleje než na těch umělých hmotách, jak tvrdí výrobci, že usmažíte řízek skoro nasucho bez oleje, to je blbost a lež, dám tam tolik oleje kolik ten pokrm vyžaduje, aby byl dobrý a opečený dozlatova, ale rozhodně to není víc než na jiné, prý nepřilnavé pánvi...když se pořádně rozpálí a nechá se třeba palačinka nebo placička nebo bramborák dobře udělat z jedné strany, tak se pohodlně dá otočit, takže já jsem nadmíru spokojená...vadilo mi, že se takové pánve skoro vůbec nedaly sehnat...jediná nevýhoda?, že je rozpálená i rukojeť, no bože a na co mám doma chňapky?
Odpovědět
Odpovědět